På svenska In English

ALLMÄNNA VILLKOR

Ocean Works webshop ägs och drivs av Ocean Works AB med organisationsnummer 556917-5821. (Nedan även refererat till som vi, vår, oss). Du måste vara minst 18 år gammal för att göra beställningar och handla från vår webshop.

Villkoren nedan gäller vid köp på Ocean Works webshop på oceanworks.se och dess undersidor. Genom att beställa från vår webshop accepterar du att villkoren gäller mellan dig och Ocean Works AB.

I nuläget levererar vi enbart till Sverige.

Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida. Vi strävar efter att våra produktbilder i största möjliga mån skall återge produkten Vi kan dock inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende, t.ex. kan vi inte garantera att de proportioner och färger som visas på oceanworks.se exakt återger de proportioner och färger som plaggen har i verkligheten. Hur färgerna återges beror t.ex. på din skärm, ditt grafikkort och inställningar i din dator. 

Priser och Betalningsmetoder

Alla priser visas i svenska kronor (SEK) och inkluderar moms. Du kan betala för ditt köp genom Klarna Checkout. För mer information om Klarna se deras hemsida www.klarna.se.

Frakt och leverans

Vi tar emot alla beställningar i den ordning som de kommer in till oss. Din order levereras med Posten till ditt närmaste ombud. Normalt får du dina varor mellan 3-5 dagar efter det att vi har fått din beställning. Under vissa tidpunkter, som röda helgdagar eller högsäsong, kan leveransen dröja längre. Du kommer få ett SMS när ditt paket finns för uthämtning.

En fraktkostnad på 50 kr tillkommer varje order och adderas automatiskt till ditt ordervärde. Fri frakt gäller för orders över 1500 kr. För outlösta paket debiteras 100 kr som ersättning för frakt, hantering och andra omkostnader.

Återköp och byten

Vi hoppas såklart att du skall vara nöjd med ditt köp men om du skulle ångra dig såg har du enligt distansavtalslagen 14 dagars ångerrätt inom Sverige. Detta gäller från den dag som du mottog produkten.

Om du vill returnera din vara använder du blanketten och retursedeln som finns bifogad i ditt paket. Alla varor returneras till vårt lager i Billdal och bör vara oanvända och packade i originalförpackning med eventuella märkes-tags och liknande kvar på plagget. Returfrakten kostar 90 SEK och dras från återbetalningen av din vara. Efter det att vi får tillbaka varan kommer återbetalning att ske inom max 30 dagar. Notera att du som kund har det ekonomiska ansvaret för att din retur kommer fram till oss!

Fel på varan

Om du upptäcker ett fel på varan och vill reklamera den så kontakta oss på webshop@oceanworks.se eller 031-91 45 00 innan du skickar tillbaka varan. Detta för att vi skall kunna hjälpa dig på bästa sätt. Viktigt är att du skriver/har tillgång till både ordernummer och artikelnummer så vi lättare kan hjälpa dig. Vid defekt på varan ersätter vi dig även för returfrakten.

Personuppgifter

Alla personlig information som namn, adress, telefonnummer, mejladress osv som du lämnar in samband med din order är primärt till för att vi skall kunna genomföra köpet på bästa sätt. Dina uppgifter kommer inte att lämnas ut till andra än de tredje parter som behövs för att kunna slutföra köp och leverans. Det är möjligt att vi kommer att använda oss av uppgifterna för information, erbjudande, marknadsföring osv.

Ocean Works AB/Oceanworks.se

Slättegårdsvägen 3

Leveransadress/Returadress: Bolshedens Industriväg 18

427 50 Billdal

SVERIGE

webshop@oceanworks.se

031-91 45 00 (mellan 08-17 på vardagar)