På svenska In English

ALLMÄNNA VILLKOR

Sebago webshop ägs och drivs av Trendmark AB med organisationsnummer 556049-5821. (Nedan även refererat till som vi, vår, oss). Du måste vara minst 18 år gammal för att göra beställningar och handla från vår webshop.

Villkoren nedan gäller vid köp på Sebago webshop på sebago.se och dess undersidor. Genom att beställa från vår webshop accepterar du att villkoren gäller mellan dig och Trendmark AB.

 

Vi levererar enbart till Sverige.

Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida. Vi strävar efter att våra produktbilder i största möjliga mån skall återge produkten Vi kan dock inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende, t.ex. kan vi inte garantera att de proportioner och färger som visas på sebago.se exakt återger de proportioner och färger som plaggen har i verkligheten. Hur färgerna återges beror t.ex. på din skärm, ditt grafikkort och inställningar i din dator. 

 

Priser och Betalningsmetoder

Alla priser visas i svenska kronor (SEK) och inkluderar moms.

Du kan betala för ditt köp genom Klarna Checkout. För mer information om Klarna se deras hemsida www.klarna.se.

 

Frakt och leverans

Vi tar emot alla beställningar i den ordning som de kommer in till oss. Din order levereras med Posten till ditt närmaste ombud. Normalt får du dina varor mellan 3-5 dagar efter det att vi har fått din beställning. Under vissa tidpunkter, som röda helgdagar eller högsäsong, kan leveransen dröja lite längre. Du kommer få ett SMS när ditt paket finns för uthämtning.

En fraktkostnad på 50 kr tillkommer varje order och adderas automatiskt till ditt ordervärde.

 

Återköp och byten

Vi hoppas såklart att du skall vara nöjd med ditt köp men om du skulle ångra dig såg har du enligt distansavtalslagen 14 dagars ångerrätt inom Sverige. Detta gäller från den dag som du mottog produkten.

Om du vill returnera din vara kontakta oss på webshop@sebago.se eller ring på 031-91 45 00 på vardagar mellan 08:00-17:00 innan du skickar tillbaka varan. Viktigt är att du har tillgång till ordernummer och artikelnummer så att vi skall kunna hjälpa dig.

Alla varor som returneras måste vara oanvända och packade i påse eller kartong. Du får själv betala kostnaden för att returnera varan. Efter det att vi får tillbaka varan kommer återbetalning att ske inom max 30 dagar.

 

Personuppgifter

Alla personlig information som namn, adress, telefonnummer, mejladress osv som du lämnar in samband med din order är primärt till för att vi skall kunna genomföra köpet på bästa sätt. Dina uppgifter kommer inte att lämnas ut till andra än de tredje parter som behövs för att kunna slutföra köp och leverans.

Det är möjligt att vi kommer att använda oss av uppgifterna för information, erbjudande, marknadsföring osv.

 

Trendmark AB/Sebago.se

Slättegårdsvägen 3

427 50 Billdal

SVERIGE

webshop@sebago.se

031-91 45 00 (mellan 08-17 på vardagar)